Співробітники Нововолинського відділення поліції затримали двох мешканців Нововолинська за скоєння квартирних крадіжок у місті.

Читайте також: На Волині чоловік перевозив у бутлях безакцизний алкоголь

Слідчі оголосили зловмисникам про підозру за ч.3 ст. 185 (крадіжка, поєднана із проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Про це повідомляє поліція Волині.

Досудовим слідством по справі встановлено, що 19-річний та 21-річний жителі Нововолинська, шляхом відтискання металопластикових вікон, проникали в помешкання громадян та скоювали крадіжки.

Зокрема, 16 січня зловмисники із помешкання місцевого жителя по вулиці Шухевича викрали гроші, продукти харчування, мобільний телефон та ювелірні вироби. Наступного дня, 17 січня  вони скоїли крадіжку із квартири по вулиці Нововолинській, де викрали  гроші, ювелірні вироби та документи.

Поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцем проживання зловмисників, під час яких вилучили речові докази, зокрема, викрадені ювелірні вироби, побутову та комп’ютерну техніку.   

Читайте також: У Луцьку зіткнулись два автомобілі (фото)

Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють причетність підозрюваних до скоєння в місті інших крадіжок із помешкань громадян.

Відомо, що правопорушників уже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Нині вирішується питання про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook