У Луцькому районі поліція зупинила нетверезого водія на сумнівному авто. Про це інформують у поліції Волині.

Читайте також: Обдурені клієнти та спонсори скаржаться у кіберполіцію на луцьку інстаблогерку-шахрайку

Окрім цього, правопорушник запропонував правоохоронцям хабар за уникнення від адміністративної відповідальності. Слідчі розпочали кримінал.

Учора, на автодорозі у селі Чаруків Луцького району, за порушення правил дорожнього руху співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль Seat Cordoba, під керуванням 27-річного жителя селища Колки. Водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

За уникнення від адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 130 КУпАП, правопорушник надав поліцейським у якості хабара срібний ланцюжок, який залишив у салоні службового автомобіля. Факт надання неправомірної вигоди належним чином задокументували.

Окрім цього, під час перевірки документів на легковик поліцейські виявили ознаки явної підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу – невідповідність номерів агрегатів кузова автомобіля.

 На місце прибула слідчо-оперативна група. Срібний ланцюжок, свідоцтво про реєстрацію та автомобіль вилучили.

Читайте також:  У Луцьку зіткнулися дві автівки, один з водіїв втік (фото)

За фактом надання неправомірної вигоди поліцейським та знищення, або підробка номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369, ст. 290 Кримінального кодексу України, відповідно.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook