На автостанції у Володимирі-Волинському пасажирів, серед яких був і учасник АТО, водій та контролери не хотіли пускати в автобус.

Читайте також: У Луцьку маршрутка №251 більше не курсуватиме центром міста

Про це пише Володимир Медіа.

1 грудня пані Інна придбала квиток на автобус Ковель-Львів, відправка якого із АС "Володимир-Волинський" за графіком була о 7:30. На цей же рейс очікували люди, які придбали квитки  на попередній рейс із Ковеля до Львова, проте, за версією водія, автобус вийшов з ладу і, висадивши пасажирів на автостанції, він поїхав.

Людям, яких висадили з автобуса повідомили на касі, що вони мають право скористатись цими ж квитками і поїхати наступним рейсом.

Читайте також: У Луцьку батьки заблокували виїзд автобуса з призовниками (відео)

Проте водій, відмовився їх везти. Пасажирів з електронними квитками стримували і контролери. Згодом людям вдалось потрапити у салон, де водій категорично заявив, що не рушить з місця, допоки вони не покинуть салон.  При цьому наголосив, що  не має бажання втрачати гроші.

Як виявилося, два автобуси, які  в інтервалі півгодини йдуть з Ковеля до Львова, не належать одному й тому ж перевізнику.

Врешті, пасажирам довелося заплатити ще раз, але вже водієві готікою.

На пероні  був ще один пасажир, учасник АТО, котрий придбав квиток на рейс о 7:05. Його контролери теж не хотіли пускати  в автобус. І не водій, а самі пасажири відстояли право хлопця  вирушити разом з усіма до Львова.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter