У Голобах побили директора Будинку мистецтв. За фактом жорстокого побиття керівника закладу культури поліція відкрила кримінальне провадження і проводить розслідування.

Читайте також: Волинянин до смерті побив чоловіка під час суперечки

Про прикрий випадок розповів 9 жовтня на позачерговій сесії Ковельської районної ради депутат Федір Вишневський, про це пише "Район.Ковель".

Інцидент трапився ще минулої п’ятниці в Голобському Будинку мистецтв. Під час дискотеки один з відвідувачів побив директора Григорія Тарасовського, який нині перебуває у лікарні.

"За словами свідків, у залі було чоловік п’ятдесят… І ніхто йому навіть не протягнув руку, щоб його підняти. Люди знають, хто винуватець. Ось така наша молодь. Він знайшов у собі сили піднятися. Ледь опустився зі сходів. Там стояли кілька груп молодих людей – по п’ять-шість чоловік. І йому ніхто не допоміг, не провів на "швидку". Він сам викликав «швидку» і вже там, в Голобській лікарні, втратив свідомість", – говорить Федір Вишневський.

Читайте також: Розбите обличчя: у місті на Волині школярі влаштували бійку

Як повідомив депутатів заступник начальника сектору превенції Ковельського відділу поліції Юрій Єрохін, за цим фактом триває розслідування.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook