У ході досудового розслідування директор підприємства відшкодував бюджету майже 600 тис. грн завданих збитків.

Читайте також: Лучанин продавав посаду Міністра за 200 тисяч доларів (деталі, фото)

За процесуального керівництва прокуратури Волинської області органи ДФС завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні про вчинення керівником одного із приватних підприємств службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки (ч.2 ст. 366 КК України). Про це інформує прокуратура Волині.

Директор підприємства, яке надавало транспортні послуги, у лютому 2020 року, подаючи заявку на оформлення спецдозволу для проїзду дорогами України великовагового та негабаритного транспортного засобу, який мав доставити вантаж із Польщі, вніс у неї завідомо неправдиві відомості щодо маршруту вантажівки (зменшив його протяжність на майже 1200 км) та подав на погодження до Державного агентства автомобільних доріг України.

Через незаконні дії директора підприємство недоплатило у бюджет майже 600 тис. грн. єдиного збору за проїзд автодорогами великовагового транспорту.

Читайте також: Головного інспектора митного поста на Волині "взяли" на хабарі

Згодом керівник підприємства визнав свою винуватість у вчиненому, щиро розкаявся та відшкодував усю суму заподіяних його незаконними діями збитків.

Далі – слово за судом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook