На Іваничівщині розслідують факт розтрати 100 тисяч гривень бюджетних коштів під час реконструкції школи. Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Читайте також: У Луцьку за ніч затримали шістьох п'яних водіїв

Прокурори Іваничівського відділу Володимир-Волинської прокуратури здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні про розтрату та привласнення бюджетних коштів шляхом зловживання службовим становищем, вчинені минулоріч посадовцями відділу освіти Іваничівської РДА та суб’єктом господарювання у ході здійснення реконструкції приміщення однієї із шкіл Іваничівського району.

У ході проведення огляду приміщення школи за участю спеціаліста-будівельника складено дефектний акт, в якому встановлено невідповідність якості виконаних робіт, а також розбіжності в об’ємах виконаних робіт з об’ємами, зазначеними у довідках про вартість будівельних робіт та витрат, і актах приймання виконаних робіт.

Слідство вважає, що унаслідок оборудок здійснено безпідставне перерахування підприємству коштів державного бюджету в сумі близько 100 тисяч гривень.

Читайте також: У місті на Волині – аварія: від удару автомобіль перекинувся на дах (фото, відео)

Точну суму коштів, яку розтратили та привласнили замовники й виконавці ремонтних робіт, з'ясує призначена у провадженні судова будівельно-технічна експертиза.

Триває досудове розслідування.

Раніше, прокуратура повідомила про підозру директору волинського лісгоспу, який витрачав державні кошти, щоб оплатити навчання доньці.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook