Групу швидкого реагування пропонують створити з волонтерів та психологів, аби мати змогу цілодобово надати допомогу воїнам АТО, які опинилися у складних життєвих обставинах і схильні до суїциду.

Читайте також: У Луцькраді розповіли, скільки насправді платили психологу Звєрєвій, яка рятує АТОвців

Про це йшлося засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, передає Інформаційне агенство "Волинські новини".

Директор департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Оксана Гобод запропонувала внести зміни у регіональну програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей на 2018-2019 роки.

Читайте також: Атовець, який погрожував підірвати волинських обранців, може бути причетний до викрадення та катування людини

"Пропоную дві зміни. Перша – додати у програму організацію тематичних вечорів для учасників АТО, адже є багато звернень з цього приводу, люди хочуть разом збиратися, обговорювати нагальні проблеми та спільно їх вирішувати. Друге – пропоную створити групу швидкого реагування для допомоги АТОвцям, які опинилися у складних життєвих ситуаціях і схильні до суїциду", – розповіла посадовець.

Члени засідання підтримали пропозицію й рекомендують її ухвалити під час чергового засідання.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter