Директор Нововолинського навчально наукового інституту економіки та менеджменту Тернопільського національного університету, доктор  економічних наук, професор, академік академії економічних наук України, депутат Нововолинської міської ради Роман Ч. затриманий за вимагання неправомірної вигоди в сумі 12 000 гривень від фізичної особи за безперешкодне встановлення та функціонування кавових автоматів у приміщенні вказаного навчального закладу.

Читайте також: Волинянка намагалась дати хабар прокурору

Під час проведення слідчих дій по даному кримінальному провадженні, попередньо було задокументовано три факти вимагання та отримання Романом Ч.  неправомірної вигоди в сумі 7 000 гривень.

21 січня працівниками УЗЕ у Волинській області за процесуального керівництва прокуратури Волинської області, в ході проведення слідчих дій у приміщені Нововолинського навчально наукового інституту економіки та менеджменту Тернопільського національного університету у м. Нововолинськ у службовому кабінеті, під час отримання останньої частини неправомірної вигоди у сумі 5 000 гривень було затримано "на гарячому" директора Нововолинського навчально наукового інституту економіки та менеджменту Тернопільського національного університету Романа Ч.

Читайте також: Хто він та що має: що відомо про волинського сільського голову-хабарника

Під час проведення огляду місця події було виявлено та вилучено предмет неправомірної вигоди у розмірі 5 000 гривень.

На даний час встановлюються обставини вчинення вказаного кримінального правопорушення, закріплення доказів протиправної діяльності та вирішується питання щодо затримання Романа Ч. в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter