На Волині до чоловіка зателефонував нібито працівник поліції, котрий вимагав грошові кошти за послуги правоохоронних органів.

Читайте також: Лучанин викрив схему квартирних інтернет-шахраїв

Про це повідомили у Любешівському відділенні поліції.

Зазначається, що днями до Любешівського відділення поліції надійшло повідомлення жителя одного з сіл району про крадіжку грошових коштів. Поліцейські зреагували на дану заяву, виїхали на місце події та з’ясували всі обставини, як виявилось гроші викрадені не були. Наступного дня до заявника зателефонував нібито черговий ГУНП у Волинській області, який цікавився чи задоволений заявник роботою поліцейських та чи має якісь скарги. Після чого, так званий черговий управління повідомив, що заявнику необхідно сплатити 1500 грн за послуги працівників поліції та вказав номер рахунку.

"Наголошуємо, працівники поліції виконують свої службові обов’язки згідно Закону України "Про Національну поліцію", а тому будь-які повідомлення про оплату роботи поліцейських – справа рук шахраїв, ні в якому разі не перераховуйте свої кошти.

Читайте також: Дзвінок "із банку": волиняни за день втратили майже 100 тисяч гривень

Будьте обережні, шахрай може прикинутися: працівником банку; співробітником пенсійного або іншого фонду; правоохоронцем, волонтером; покупцем товару, який ви виставили на продаж", – йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter