Вчора, 24 серпня, на 66-му році життя помер сімейний лікар Валерій Савчук.

Читайте також: У селі неподалік Луцька раптово помер молодий настоятель храму (фото)

Він до останнього дня дарував жителям району здоров'я, адже ще у п'ятницю був на своєму бойовому посту – у своєму кабінеті в Шацькій районній лікарні, пише "Район. Шацьк".

Колеги по роботі, жителі Шацька та його пацієнти цінували його за професіоналізм, щирий та дотепний гумор, готовність прийти в будь-яку хвилину на допомогу.

Ро­дом він зі справжньої молдовської глибинки – села Варзарешти Нис­порянського району. З 1972 по 1974 рік служив у танковому полку (м. Чернівці), що дало можливість обрати для подальшого нав­чання будь-який вищий навчальний заклад. І він, вирішивши кар­ди­на­льно поміняти сферу майбутньої діяльності, обрав, як у мами, фах лікаря. у 1979 році одружився із шачанкою Світланою, тож на Во­линь після закінчення інституту у 1981 році поїхали сім’єю. Через рік після інтернатури обоє приї­хали працювати в Шацьку лікарню, Валерій Євгенович – лікарем-терапевтом, а Світлана Георгіївна – педіатром.

Читайте також: Такий юний: 20-річний волинянин загинув у зоні ООС (фото)

З 1985 року Валерій Євгенійович керував профспілкою медичних працівників, а згодом, після впровадження медичної реформи, перекваліфікувався на сімейного лікаря.

Редакція "Під Прицілом" висловлює щирі співчуття сім'ї та близьким померлого.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook