Рідні брати жорстоко побили свого односельця і у багажнику автомобіля вивезли його в ліс на розправу.

Читайте також: У волинському ліцеї класний керівник знущається з дитини через віру (відео)

Два п’яні рідні брати із села Тойкут Ковельського району 29 листопада цього року близько четвертої години ранку біля магазину-кафе запримітили односельця, який розмовляв із молодою жінкою, пише "Район. ін. юа".

Один з них відразу ж розпочав конфлікт з тим чоловіком, але коли останній не погодився із претензіями, то вдарив кулаком в обличчя, внаслідок чого той втратив рівновагу, але лишився стояти на ногах.

Брати збили його з ніг і почали гамселити кулаками та ногами, в тому числі й по голові, відштовхуючи в сторону жінку, котра хотіла закрити знайомого собою. Гамір на вулиці привернув увагу власника торгівельного закладу, який вийшов з приміщення та припинив жорстоке побиття.

Читайте також: Сліди від удушення та порваний одяг: на Волині зґвалтували дівчину

Жінка відвела потерпілого від магазину-кафе в сторону присадибної ділянки, але брати "дістали" свою жертву й тут: знову почали лупити кулаками і ногами, навіть коли той впав на землю. У напівнепритомному стані вони під руки та силоміць помістили останнього до багажника автомобіля "Volkswagen Touareg" і поїхали в сторону перехрестя доріг між селами Тойкут та Заріччя. Приблизно через 20 хвилин зупинились в лісі, викинули чоловіка на землю, знову били ногами і руками по голові та тулубу. Один з них із каністри облив соляркою голову та одяг побитого і пригрозив, що спалить його.

За даними судмедекспертизи, потерпілому спричинили гостру закриту черепно-мозкову травму зі струсом головного мозку, інші тілесні ушкодження.

Ковельський відділ поліції відкрив кримінальне провадження № 12019030110001813 за ч. 2 ст. 296, ч. 2 ст. 146, ч. 1 ст. 129 КК України. Найбільш агресивному нападнику, який працює водієм у місцевого підприємця, вже оголошено підозру по вищевказаних статтях Кримінального кодексу.

Суд застосував щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на два місяці.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook