На Волині розшукують чоловіка, котрий підозрюється у зґвалтуванні.

Читайте також: Розшукують волинянина, який пішов з дому та не повернувся (фото)

Правоохоронці встановлюють місце знаходження громадянина Джама Івана Петровича, 21.01.1988 р.н., жителя села Годомичі, вулиця Шкільна, 24, повідомляє Маневицький відділ поліції.

Чоловік обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.152 Кримінального кодексу України (Зґвалтування).

В разі отримання будь-якої інформації просять повідомити за номерами телефонів: 0680497907, 0685630393 або (03376) 2-15-76 – чергова частина Маневицького ВП ГУНП у Волинській області.

Читайте також: На Волині розшукали 15-річного хлопця, який пішов з дому

Розшукують волинянина, якого підозрюють у зґвалтуванні. ФОТО

Довідково: розділ IV. Злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості особи - стаття 152. Зґвалтування: ч. 2. Зґвалтування, вчинене повторно або особою, яка раніше вчинила будь-який із злочинів, передбачених статтями 153-155 цього Кодексу, або вчинення таких діянь щодо подружжя чи колишнього подружжя або іншої особи, з якою винний перебуває (перебував) у сімейних або близьких відносинах, або щодо особи у зв’язку з виконанням цією особою службового, професійного чи громадського обов’язку, або щодо жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності, − карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook