12 лютого близько 10:40 під самим приймальним відділенням Нововолинської центральної міської лікарні у сніговому заметі застрягла карета швидкої допомоги з підключеним до апарату-ШВЛ хворим.

Читайте також: Поблизу автостанції у Луцьку трапилось дві аварії (фото)

О 10:48 рятувальники 5-ї ДПРЧ відбуксирували автомобіль швидкої в місті Нововолинськ по проспекті Перемоги ,7. Внаслідок несприятливих кліматичних умов автомобіль швидкої з хворим підключеним до ШВЛ застряг у сніговому заметі, пише Буг.

Особовим складом відділення здійснено вилучення автомобіля за допомогою буксирувального тросу на безпечну ділянку дороги. До АРР задіяно 1 одиниця техніки та 3 чоловіка особового складу 5 ДПРЧ.

Читайте також: У Луцьку в сніговому заметі застрягла вантажівка, яка транспортувала резервуар з киснем для пологового будинку

В умовах інтенсивного снігопаду комунальні служби міста працюють в посиленому режимі. На техніці 80-х років.

Установи міста самостійно, силами працівників, забезпечують порядок біля своїх приміщень і долучаються до снігової толоки.

Виникає питання, чому керівник Нововолинської центральної міської лікарні Андрій Сторонський, не контролює наявність безпечних умов для пацієнтів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook