Колишня директорка луцього КП "Ласка" Дана Новарчук потрапила у скандал на Волині. Користувачка соцмережі facebook Ірина Киця повідомила, що одіозна  зоозахисниця у Нововолинську вбила вагітну собаку.

Читайте також: Скандальну екс-очільницю Луцького КП "Ласка" Дану Новарчук звинувачують у живодерстві та знищенні собак

"Давно я не торкалася теми Дани Новарчук, але ця дама не дає про себе забути. Візит цієі догхантерши в Нововолинськ 7 червня не пройшов безслідно. Цей пост адресований цій псевдолюбительниці тварин та її місцевим поплічникам.

Біля магазину "Вепр", що на 15-му мікрорайоні, жила вагітна собачка. Вона була там своєю, працівники магазину підгодовували її і любили. Собака була на останніх днях вагітності. Дана зі своїми прихвостнями вистрелили в неї дротиком зі снодійним, у собаки відразу пішла піна. Але наша великорозумна Дана сказала, що нічого страшного, зробимо кесарів розтин і собачку з цуцами доставимо на місце. Так, собаку привезли, тихцем лишили біля магазину, при тому подзвонили працівнику магазину і сказала, що собачка здорова, а цуциків вигодовує інша собака.

Читайте також: У селі неподалік Луцька невідомі скидають нутрощі тварин із вантажного автомобіля (фото)

9 червня до мене зателефонував працівник "Вепру" з проханням допомогти собаці, бо вона не встає і від неє чути неприємний запах. Собаку було доставлено до ветеринарного лікаря, який оглянувши собаку, призначив лікування. Собаку капали, кололи антибіотики, вірили в те, що вона зможе подолати наслідки занесеної інфекції. Але дива не сталося... Собачка померла. Померла в муках, не розуміючи за що їй таке.

А Дана, сволота, спить і бачить кольорові сни!!! Де справедливість?! Що робити?! Закликати волонтерів до вчинення самосуду?!!! Вона ж гастролює по всій Украіні!!! Чекаю на ваші пропозиціі. Фото жахливі, але нічого не вдієш, правда є правдою. Прошу розкинути по групах, бо лише разом ми можемо щось зробити", – написала волинянка, додавши світлини.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook