Службова машина керівника Ковельського медичного об’єднання потрапила в ДТП. Повідомляє Район.Ковель.

Читайте також: На Волині сталась смертельна аварія

Після закінчення робочого дня автомобіль "Chevrolet Epica" головного лікаря Ковельського МТМО Олега Самчука рухався від центральної районної лікарні вулицею Чубинського і на перехресті з вулицею Вербицького потрапив у ДТП з білим мікроавтобусом. Водій "буса" їхав зі сторони локомотивного депо в центр міста і через гілляки дерев не бачив попереджувальний знак про те, що він перебуває на другорядній дорозі.

На щастя, ніхто з людей не постраждав. Як стверджують правоохоронці, за кермом перебував водій головного лікаря, а самого Олега Самчука в салоні, нібито, не було. Машина їхала в сторону приватного особняка Олега Олеговича, який знаходиться на вулиці Чубинського у якійсь сотні метрів від місця автопригоди.

Працівник поліції підтвердив спецкору волинської газети "Вільна думка" Миколі Силюку, що два тижні тому на цьому ж перехресті вже була аналогічна аварія.

"Було сфотографовано даний дорожній знак і відправлено працівникам, які мають розібратися у цій справі", – перевів "стрілки" патрульний поліцейський.

Водій головного лікаря МТМО у розмові з журналістом був небагатослівний: обурювався діями "влади", яка мала би контролювати комунальні служби, обов’язком яких є нагляд за дорогами та зеленими насадженнями у місті.

"От подивіться: як він міг побачити знака цього?" – казав він, фактично захищаючи водія мікроавтобуса.

"Де держава? Де влада? Хто має обрізати це все? Питання до них. Якби їх оштрафували за це", – обурювався водій Олега Самчука.

Хоча саме його "шеф" і є тією владою: Олег Самчук входить до складу виконавчого комітету Ковельської міської ради, є одним з найбільш високооплачуваних керівників комунальних підприємств міста.

За словами водія головного лікаря, стан його здоров’я є нормальний, він та кермувальник мікроавтобуса, як причетні до ДТП, пройшли відповідну медичну експертизу. Відомо також, що обидва розбиті автомобілі є застрахованими в одній і тій же страховій компанії.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook