Автомобіль батька "бурштинового прокурора" Володимира Боровика, який в січні 2017 року п’яним збив насмерть жінку, яка йшла з сином, вщент згорів. Сусіди кажуть, що авто підпалили прямо в дворі будинку Боровиків у місті Ківерці Волинської області.

Читайте також: Як волинські суди виправдовували п’яних водіїв

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Як повідомляє джерело, автомобіль стояв у дворі будинку, який належить двом сім'ям. Близько 2:30 сусіди почули вибух і побачили авто, яке палало. Інцидент трапився в ніч із 17 на 18 жовтня.

Зі слів свідків, це був "невисокий джип темного кольору", ймовірно, той же, яким п’яний Боровик насмерть збив жінку і намагався втекти з місця ДТП – Subaru Tribeca. Як кажуть сусіди, рятувальники прибули за 10 хвилин, проте загасити автомобіль не вдалось. В авто, зі слів сусідів, згоріло чимало документів, які там залишив власник.

"Про цього чоловіка говорять різне, ніби ошукував людей і в нього було чимало ворогів. Сім'я ця доволі закрита, особливо так ні з ким не спілкуються. Їх донька живе в Англії, молодший син вивчився на священика, одружився, живе в Луцькому районі", – кажуть сусіди.

Читайте також: Горе-сімейка «бурштинового прокурора»: батьку Боровика хочуть посилити покарання за збиту жінку

Володимира Боровика неодноразово помічали п’яним за кермом, проте 30 січня 2017 року стало фатальною датою – їдучи напідпитку селом Княгининок Боровик не помітив жінку, яка йшла узбіччям, тримаючи малолітнього сина за руку, і збив її.

З місця події спробував втекти, але його заблокували інші водії на заправці села Брище. За смертельну ДТП Боровик отримав умовний термін покарання.

Син Боровика Андрій – екс-заступник прокурора Рівненщини, відомий "бурштиновий прокурор", якого Юрій Луценко назвав куратором бурштинової мафії в області. Його разом зі спільниками затримали у липні минулого року в ході масштабної спецоперації "Бурштин", проте згодом випустили під заставу в 1 мільйон гривень. Під час обшуків в будинку знайшли коштовності, гроші та колекцію годинників, вартістю близько 100 тисяч доларів.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter