Уніч на 3 серпня в селі Старі Червища Камінь-Каширського району 22 річна жителька району під час руху впала із мотоцикла "Viper" під керуванням 37-річного жителя Любешівського району. Дівчину госпіталізували до  Камінь-Каширської центральної районної лікарні.

Читайте також: У місті на Волині – ДТП: від удару авто вилетіло на тротуар

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Цього ж дня о 10:00 у Нововолинську по проспекту Перемоги 26-річний місцевий житель, керуючи  автомобілем "Mercedes-Benz" допустив зіткнення із автомобілем "Renault megane". У результаті ДТП 44 річну пасажирку автомобіля "Renault megane" із тілесними ушкодженнями госпіталізували до Нововолинської міської лікарні. 

На автодорозі поблизу села Оконськ, Маневицького району 18-річний  житель селища Маневичі, керуючи автомобілем "Volkswagen Passat", не впорався з керуванням та з’їхав в кювет.  Внаслідок автопригоди водій та троє пасажирів автомобіля  отримали тілесні ушкодження. Одного із пасажирів госпіталізували до лікарні.

Читайте також: У центрі Луцька легковик протаранив учбове авто

За цими фактами слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook