Перестало битися серце Володимира Миколайовича Грицюка, неординарної особистості, педагога, наставника, ентузіаста, людини з високим рівнем творчого потенціалу. Про це повідомили на сторінці профтехосвіти у Facebook.

Читайте також: На Волині відійшов у вічність голова товариства польської культури

З 1969 по 1989 роки він очолював управління професійно-технічної освіти Волині.

Володимир Миколайович Грицюк – визначна постать у розвитку професійно-технічної освіти Волині. Він володів мистецтвом керівництва, вмів приймати правильні, доцільні, вмотивовані рішення, що свідчило про його професійну та педагогічну культуру. Ці риси, а також комунікабельні здібності, педагогічний такт, делікатність, професійний обов’язок були взірцем для педагогічних працівників.

Володимир Миколайович добре знав усі проблеми професійно-технічної освіти, завжди ішов в ногу з часом, на належному рівні організовував діяльність професійних закладів усієї області. Глибоке знання справи, високе почуття обов’язку, постійний неспокій – це той ґрунт, на якому виріс авторитет Володимира Миколайовича.

Читайте також: Внаслідок нещасного випадку помер відомий волинський благодійник

Його педагогічний досвід, його школа діяльності – це творчий скарб, невичерпне джерело наснаги і мудрості для кожного з нас. І сьогодні з відстані прожитих років можна сказати, що профтехосвітяни Волині висловлюють щирі співчуття родині покійного.

Вічний спокій душі, Царство небесне, а на землі у наших серцях – вічна пам'ять.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook