У ніч на 10-те лютого у Нововолинську пограбували квартиру. Злодії, скоріше за все, чекали моменту, коли мешканці підуть з дому.

Читайте також: У Луцьку чоловік крав бруківку на вулиці (фото)

Про подію написав у Facebook Павло Медина, автор молодіжних проектів, активіст.  Він зазначив, що проживав у квартирі з сім’єю і вночі поїхав у справах з міста. Дружина з дитиною пішла до родичів.

"Винесли навіть медаль "За розбудову України", яку вручили в Кабінеті міністрів. Її навіть продати не можна… От робиш ти щось для міста, віриш у світле майбутнє, у те що все може бути краще… Витрачаєш сили, натхнення і час, щоб створювати можливості для молоді. Тільки ти виїждаєш з міста для проекту. В ту ж ніч квартиру просто грабують і виносять все нажите працею", – написав Павло Медина.

Читайте також: У Луцьку затримали злодія, який викрав "iPhone" у черзі в супермаркеті (фото)

Він зазначив, що заяву у поліцію вже написав. Також Павло звернувся до правоохоронців з проханням «не зруйнувати віру в правоохоронну систему".

Квартира знаходилася в жвавому районі міста. Неподалік суд та магазини, на яких були камери. "Це має посприяти в розкритті", зазначив Павло Медина.

"Друзі все частіше запитують, навіщо я залишаюся тут жити… Це що, виходить все потрібно возити з собою і не покидати дому зовсім. Лишилося лише те, що поїхало зі мною…", – написав Павло у Facebook.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook