На Волині трапилась дорожньо-транспортна пригода, троє людей постраждали.

Читайте також: У Луцьку п'яний водій вчинив ДТП

За кермом автомобіля Ford Fusion перебувала 39-річна жителька Нововолинська. Виконуючи маневр обгону, водійка, ймовірно не впоралася з керуванням, з’їхала у кювет та врізалась у дерево, повідомляє поліція області.

Внаслідок ДТП постраждала водійка та троє пасажирів транспортного засобу – 20-річна жителька Ковеля та 41-річна жителька цього ж району. Їх усіх госпіталізували.

За допомогою буксирувального тросу пожежним автомобілем рятувальники витягнули понівече авто та поставили на колеса, повідомляє пресслужба ДСНС області.

Внаслідок ДТП троє жінок: водійка та двоє пасажирок отримали травми різних ступенів важкості та були госпіталізовані в місцеву лікарню.

Читайте також: У Луцьку на кільці зіткнулися дві автівки (фото)

А водійку, яка була затиснута в автівці, врятував працівник місцевої пожежної команди села Любитів Микола Кислюк. Йому допомогали водії, які стали свідками пригоди.

Поліція розпочала за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують усі обставини автопригоди.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook