На Волині, вчора, 1 квітня демонтували незаконно встановлену АЗС.

Читайте також: Волинський суддя вчив правоохоронців, як правильно складати протокол (відео)

Про це повідомляє Державна фіскальна служба у Волинській області.

Під час проведення огляду земельної ділянки, розташованої у Ковельському районі на узбіччі автошляху М07 "Київ-Ковель-Ягодин", встановлено факт зберігання та безготівкової реалізації за допомогою магнітного чіпу дизельного палива без відповідних дозвільних документів. При цьому правоохоронцями зафіксовано факт використання такого магнітного чіпу водієм при заправці вантажного транспортного засобу більше як на 500 літрів.

У результаті з незаконного обігу вилучили понад 10 тонн дизелю, паливно-роздавальний модуль та ємності (єврокуби), де зберігалось пальне. За попередніми підрахунками вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 500 тисяч гривень. Під час проведення комплексу заходів незаконно встановлену АЗС демонтували.

Читайте також: На Волині оштрафували заправку на "кругленьку" суму

Зараз вживаються заходи, направлені на встановлення осіб причетних до організації такої незаконної діяльності з метою притягнення їх до відповідальності.

У зв’язку з актуальністю питання, працівники податкової міліції в посиленому режимі відпрацьовують ринок нафтопродуктів, а тому просять небайдужих громадян інформувати про відомі їм факти щодо нелегальної реалізації пального за тел. (0332) 777-102.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook