Заступник голови одного з міст області перебуваючого за сумісництвом на посаді секретаря міськради вимагав від підприємця 10 тисяч гривень хабаря.

Читайте також: Хабарництво і зловживанні службовим становищем: начальник Волинської митниці ДФС – в розшуку

Про це повідомили на сторінці Управління захисту економіки у Волинській області у Facebook.

Оперативники під процесуальним керівництвом військової прокуратури Західного регіону України викрили та припинили функціонування злочинної схеми вимагання неправомірної вигоди, організовану заступником голови одного з міст області перебуваючого за сумісництвом на посаді секретаря міськради.

Посадовець вимагав від підприємця 10 тисяч гривень неправомірної вигоди за надання дозволу на розташування на території міста малої архітектурної форми без дозвільних на це документів. В разі домовленості заступник міського голови обіцяв подальше сприяння ним у отриманні офіційних дозвільних документів на виконавчому комітеті міської ради.

Читайте також: Керівника волинського фонду затримали на хабарі у Луцьку (фото)

12 липня, посадовця було затримано у службовому автомобілі під час отримання 10 тисяч гривень неправомірної вигоди.

 

 

 

 

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та готується оголошення підозри за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook