Головне управління Держгеокадастру у Волинській області, у березні 2020 року проведе сім аукціонів, на яких пропонуватимуть права оренди на земельні ділянки державної власності сільськогосподарського призначення.

Читайте також: На Волині незаконно спустили 105 га землі за безцінь (відео)

Про це повідомляє управління Держгеокадастру у Волинській області.

На торги виставили 24 таких лоти у Володимир-Волинському, Любомльському, Турійському, Локачинському, Любешівському та Ковельському районах. Їх загальна площа 371,9 га. Загальна стартова вартість – 222,01 тисяч гривень.

Уся інформація про час, місце, організатора, виконавця аукціону, також про земельні ділянки – відкрита і розміщена у рубриці "Земельні аукціони" на веб-порталі Держгеокадастру.

Читайте також: "Я не дам розікрасти українську землю!": виступ Ігоря Палиці у ВР (відео)

У Волинській області до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності для продажу права оренди на торгах внесено 592 наділи загальною площею 7941,1 га. Найбільше – у Любомльському (1267,2 га), Ковельському (1257,6 га) та Горохівському (968,1 га) районах.

Стартова ціна лоту на земельних аукціонах визначається відповідно до нормативної грошової оцінки ділянки. На Волині цей показник не менший 8% від НГО.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook