Протягом доби поліцейські викрили у крадіжках трьох жителів Ковельського району. Про це інформують правоохоронці Ковеля.

Читайте також: Востаннє бачили 10 березня: на Волині розшукують чоловіка (фото)

11 березня до Ковельського районного управління поліції звернулась 43-річна жителька селища Вербка Ковельського району, яка повідомила, що у неї викрадено золотий ланцюжок. Сума збитків становить 8,5 тисячі гривень. Дільничними офіцерами поліції встановлено, що до крадіжки причетний колишній співмешканець заявниці, 30-річний житель цього ж селища. Виріб чоловік продав.

Цього ж дня, до правоохоронців відділення поліції №1 (м. Любомль) звернулась 54- річна мешканка Римачів та повідомила, що за місцем проживання у неї викрадено бензопилу, кутову шліфовальну машинку, морозильну камеру, два газових балони, десять листів металопрофілю. Сума збитків становить 28 тисяч гривень. Поліцейські встановили, що до крадіжки причетний 17-річний син заявниці. Викрадене частково вилучено.

За обома фактами правоохоронці відкрили кримінальні провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років.

У цей же день у відділення поліції №2 (с. Ратне) звернувся 55-річний чоловік із села Видраниця, що на Ратнівщині, та повідомив, що спритник пошкодив вхідні двері будинку потерпілого,з якого зникли речі особистого вжитку та побутове приладдя. Як з’ясувалось, до крадіжки причетний 60- річний мешканець сусіднього села. Викрадені речі було вилучено.

Читайте також: На Волині з магазину злодії "винесли" алкоголь та цигарки на 12 тисяч

Слідчі розпочали розслідування кримінального провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває слідство.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook