Інцидент стався 21 серпня. Співробітники поліції затримали трьох мешканців Нововолинська, які отримали через відділення "Нової пошти" пакунок з наркотичною речовиною.

Читайте також: Наркодилер поштою відправляв психотропи у Луцьк (фото)

Про це повідомляє БУГ з посиланням на поліцію Нововолинська.

"Надійшла оперативна інформація, що громадянин М. має на пошті пакунок з наркотичною речовиною – амфетаміном. Була спланована операція по затриманню і вилученню наркотичного засобу, а токож недопущенню надходження його в обіг по місту Нововолинську", – розповів очільник нововолинської поліції Сергій Галащук.

В операції були задіяні новолинські оперативники і працівники ГРПП.

"Громадянин М. отримав передачу не сам. Він забрав пакунок, а поклав його собі в рюкзак його товариш, громадянин О., який неодноразово був помічений в отриманні подібних посилок, по ньому велися слідчі дії близько 3-ох місяців", – розповів поліцейський.

Чоловіки отримали пакунок і вийшли з відділення пошти. До них невдовзі приєднався третій товариш.

"Була спланована операція по їх затриманню. Чоловіків затримали неподалік заправки "УкрНафта". При затриманні громадянин О. намагався приховати речові докази в траву. Всі інші намагалися втекти. Була застосована, згідно із законом про поліцію, фізична сила відносно даних осіб, щоб обмежити їх рухи і не допустити знищення речових доказів", – розповів Галащук.

Читайте також: У Луцьку затримали наркодилера-оптовика (фото)

Після цього була викликана слідчо-оперативна група, яка виявила, що в отриманому на пошті пакунку знаходилася речовина білого кольору, за оперативною інформацією правоохоронців – наркотики. Остаточно речовину ідентифікують після експертизи.

Всіх трьох чоловіків затримали і доставили до Нововолинського відділення поліції.

Чоловікам загрожує від 4-ох до 8-ми років позбавлення волі за статтею 307 ККУ про збут наркотичної речовини.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook