УСБУ у  Волинській області на території колишнього військового полігону у Рожищенському р-ні виявило схрон із трьома гранатами РГД-5 і Ф-1 із запалами, пістолетом іноземного виробництва і 600-ми набоями різного калібру до стрілецької зброї.

Читайте також: На Волині під час обшуків виявили зброю, набої та бурштин (фото)

Згідно з рішенням обласної комісії ТЕБ та НС з 22 червня на Волині скасовано ряд карантинних пом’якшень: заборонено відвідування дошкільних навчальних закладів, робота розважальних центрів, фітнес-клубів, проведення планових операцій (крім випадків загрози життю пацієнта), поява в громадських місцях без посвідчення особи тощо.

Під час косіння трави 24-річний мешканець с. Любче Рожищенського р-ну взяв у руки обірваний із електроопори оголений дріт і загинув внаслідок ураження електрострумом.

Читайте також: Затримали двох волинян, які намагались продати холодну зброю та порох

На виконання ухвали Волинського окружного адміністративного суду від 5 червня 2020 р. у адміністративній справі за позовом ковельчанина Володимира Мовчана до Ковельської міськради про визнання протиправними та нечинними громадські слухання проекту містобудівної документації "Детальний план території реконструкції парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки, бульвару Лесі Українки, площі зі сторони парку та вулиці Незалежності" від 8 квітня 2020 р. та рішення Ковельської міськради №66/41 від 23 квітня 2020 р. оголошено про підготовче засідання у цій адміністративній справі, яке призначене на 1 липня 2020 р. у залі судових засідань Волинського окружного адміністративного суду.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook