На митному посту "Доманово" Волинської митниці Держмитслужби при огляді вантажного автомобіля виявили невідповідність задекларованого товару на суму понад 17 мільйонів гривень. Про це інфомує Волинська митниця.

Читайте також: Волинянин перевозив через кордон старовинні монети та Псалтир 18 століття (фото)

У зону митного контролю митному посту "Доманове" Волинської митниці Держмитслужби заїхав вантажний транспортний засіб під керуванням громадянина Республіки Білорусь.

Відповідно до поданих до митного контролю товаросупровідних документів в автомобілі переміщується товар "Частини станцій базових систем стільникового зв'язку" з компанії КНДР в адресу Українського товариства загальною вартістю 395 704,64 доларів США.

Проведеними заходами встановлено, що згідно електронної системи обміну попередньої інформації про товари і транспортні засоби між митними органами України та Республіки Білорусь "PRINEX", вартість даного товару становить 634 782, 14 доларів США.

Таким чином керівник товариства отримувача намагався незаконно, з приховуванням від митного контролю, ввезти товар на суму понад 17 мільйонів гривень на митну територію України.

Читайте також: Біля Луцька п'яний молодий водій тицяв поліцейським хабар (фото)

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучено до рішення суду.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook