На митному посту "Ягодин" Волинської митниці Держмитслужби попередили незаконне вивезення пиломатеріальних виробів на суму понад 300 тисяч гривень.

Читайте також: Одіозний волинський митник знову на стражі митного порядку (відео)

Про це повідомляється на сторінці Волинської митниці у соцмережі.

При переміщенні виробів з деревини в режимі експорт громадянином України до митного контролю було подано товаросупровідні документи відповідно яких в працівників Волинської митниці Держмитслужби виникли підозри, щодо їх автентичності.

В результаті проведення повного митного огляду із залученням експерта була виявлена невідповідність інформації щодо ціни та номенклатури товарів наданої при митному оформленні з визначеними в результаті їх встановлення.

Таким чином, громадяни України, при вивезенні згаданих товарів з митної території України, вчинив дії з приховуванням від митного контролю, тобто з поданням, як підстави для переміщення товарів документів одержаних незаконним шляхом та таких, що містять неправдиві відомості щодо номенклатури та фактурної вартості даного товару необхідної для визначення його митної вартості на суму понад 300 тисяч гривень.

Читайте також: На "Ягодині" виявили вантажівку з косметикою на майже 200 тисяч гривень

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, обумовлені ч.1 ст.483 Митного кодексу України.

Головне фото − ілюстративне.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook