Вчора, 8 листопада на телеканалі ZIK – підконтрольному одіозному українському політику та кумові президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука, на ток-шоу "Народ проти" виступали російські пранкери "Вован" та "Лексус", відомі цілому світові своїми безглуздими розіграшами.

Читайте також: «Пішов ти в дупу». Пранкер розіграв Порошенка від імені прем'єра Грузії. Поговорили про Саакашвілі

На ток-шоу чоловіки розповідали, як телефонували українським політикам та "розводили" їх. Пранкери також, ніби-то застерігали українців від того, аби не потрапити на "гачок" та не користуватися відповідними месенджерами, аби не потрапити в подібну ситуацію.

Запрошення до обговорення російських пранкерів "Лексуса" та "Вована" викликало хвилю обурень та невдоволень від користувачів, адже фактично, як зазначають українці – "поради" давали найманці Кремля, які на Сході вбивають український народ.

Відповідний пост у себе на сторінці у Facebook залишив Дмитро Литвин:

Читайте також: "Нехай бомжує": Грузинський уряд відмовився від Саакашвілі

"Офігєть. На Zik сьогодні включали пранкери Лексуса і Вована. Ну тобто фактично солдатів армії агресора, нехай і небанальних солдатів. Кажуть, що їх Пранк ніхто не замовляв, крім громадської думки. Типу спецслужби їх не підтримують. Розповідали, як вони всіх розводять. У тому числі державних діячів", – зазначив чоловік.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook