Неодноразово судимий лучанин посеред вулиці побив жінку та забрав у неї з гаманця гроші. Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області, – пише ІА "Воолинські новини".

Читайте також: Ймовірно підпал: стало відомо, кому належав згорілий на Волині автомобіль (фото)

Потерпіла дуже злякалася, зазначивши, що злочинець хотів її вбити, намагаючись вдарити виделкою в шию, але, на щастя, та випала з рук. За цей злочин чоловік проведе за ґратами понад чотири роки.

Під час суду встановили, що 20 червня минулого року близько 23.45 неодноразово судимий обвинувачений напав на потерпілу та побив її. Після цього він вирвав з її рук сумочку, з якої дістав гаманець та вкрав 70 гривень. Інші речі разом з гаманцем викинув із сумки на землю та почав тікати.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю. Розповів суду, що він кілька разів вдарив потерпілу, одночасно забираючи сумку. Після нанесення ударів потерпіла припинила чинити опір. З його слів, жінка кричала, просила не забирати гроші, але він не зважав. У суді чоловік розкаявся, пояснюючи свій вчинок нерозсудливістю та потребою у коштах. Він просив пробачення у потерпілої за вчинене та просив його суворо не карати, враховуючи, що у нього є малолітня дитина, яка народилась під час його перебування в неволі, а дружина є непрацездатною, оскільки доглядає за дитиною.

Читайте також: На Волині у смертельній аварії загинув 22-річний водій, пасажири – госпіталізовані

Натомість потерпіла повідомила суду, що в обвинуваченого була металева виделка, і спочатку він спрямував удар цієї виделкою їй у шию, але вона випала у нього з рук. Тому жінка вважала, що її хотіли вбити. З її слів, цю виделку вона потім підняла у сум`ятті, а згодом поліція знайшла її у сумці, що їй належить. Жінка заначила, що має інвалідінсть. Просила суворо покарати обвинуваченого.

Суд призначив обвинуваченому покарання у виді чотирьох років позбавленян волі, приєднавши місяць невідбутого покарання.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook