Український продюсер і репер Потап, якого запідозрили у спільному відпочинку з Настею Каменських, зустрівся у Мексиці з колишнью дружиною, музичною продюсеркою Іриною Горовою та дітьми. Вони прибули до мексиканського острова на круїзному лайнері.

Читайте також: Фанати підозрюють Настю Каменських в вагітності

Спільне фото виклала на своїй сторінці в Instagram 21-річна донька Горової від першого шлюбу Наталя.

Судячи з дописів у мікроблозі дівчини, вони разом із матір'ю та братом Андрієм (сином Ірини Горової та Потапа) відпочивають на круїзному лайнері. Родина стартувала з Маямі та вже встигла побувати на Багамах і на Ямайці.

Кілька днів тому вони пристали до берегів мексиканського острова Косумель, де і зустріли Потапа.

Наталя Горова зазначила, що дякуючи незвичайному формату відпочинку, коли вони подорожують лайнером і не зупиняються надовго у готелях, подивилася на Мексику з іншої сторони. Крім того, "нову" Мексику родині показав і Потап.

"Сьогодні ми зустріли senior @realpotap (нікнейм Потапа у соцмережі, – ред.), який розповів нам багато цікавого про Мексику. Ми разом випили текілу, покупалися, позасмагали. Проїхалися Косумелем, заїхали на громадський пляж, де класно потусили поруч із мексиканцями. І звичайно – текіла, текіла і ще раз текіла", - написала Наталя, додавши зізнання: Love u, my family.

 

Читайте також: Напівоголених Потапа і Настю Каменських застукали в одному басейні (фото)

Зазначимо, що таким чином Наталія розсекретила місце відпочинку Потапа, який до цього не розповідав, де саме набуває рівної засмаги, а також він у жодному зі своїх фото не виставив геолокацію.

 

А ось Настя Каменських все ж продемонструвала нещодавно шанувальникам, що відпочиває у Мексиці. Кілька днів тому вона виклала своє фото на тлі піраміди стародавнього племені майя, розташованої в місті Чічен-Іца, а на інших фото вказала геолокацію одного з мексиканських островів.

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter