Щодругий українець вважає, що ляснути дитину по сідницях не є насильством. Це результати опитування, яке провели ЮНІСЕФ разом із Міністерством соціальної політики та фондом ООН.

Читайте також: Поліцейський до півсмерті побив водія за невдало припарковане авто (відео)

Щоп'ята жінка в Україні є жертвою агресії. Досвід насильства в дорослому віці мали 39% жінок та 22% чоловіків. 9% останніх вважають, що підняти руку на жінку – це нормально. Щодругий не вважає проявами насильства нав'язливі ревнощі чи контроль за стилем та одягом партнера. Тільки третина сприймає як насильство демонстративне ігнорування дитини, ідеться в сюжеті ТСН.

"Кожна п’ята жінка дослідження про це говорить, і Україна тут не виняток, є жертвою домашнього насильства. І те, що звертається теж не більше 20 відсотків від реального обсягу, це також факт. Тому проблема дуже серйозна", − каже заступник міністра соціальної політики Наталія Федорович. "Мета кампанії – спонукати людей до найпростішого: поговорити про насильство. У своїй сім’ї, з дітьми. Говорячи, ми вже діємо, щоб зрозуміти, що є насильством. Для початку потрібно визнати, що насильство існує", − каже голова представництва ЮНІСЕФ в Україні Джама Гулейд. 

Читайте також: Осліпили і зламали хребет: школярі по-звірячому побили однолітка (відео 18+)

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter