Відома українська співачка Наталія Могилевська опублікувала на своїй особистій сторінці в Інстаграм нове фото, на якому зображена без краплі макіяжу на обличчі.

Читайте також: Могилевська засвітила глибоке декольте на "Танцях з зірками" (фото)

Разом з виконавицею на фото позує відомий український стиліст і фотограф Ольга Навроцька.

"Цікавий час зараз. Про свободу, про правду, про справжні цінності. Без них не буде успіху. Хоча феномен гігантської силіконової попи ніхто не відміняв. А ви на що більше реагуєте? Позитивно чи негативно? Чого бачите більше в житті?", – звернулася до своїх підписників Могилевська.

 

Відзначимо, шанувальники творчості співачки залишили під відповідним постом багато приємних коментарів, зазначивши, що дуже цінують те, що знаменитість не боїться показати своє обличчя без професійного гриму.

Читайте також: Богиня: Наталя Могилевська показала стрункі ноги і декольте в блискучій сукні

"Мені дуже подобається дивитися на наших ЗІРОК без професійного макіяжу, прям, як ніби Ви ближче до нас стаєте, рідніше, чи що. Спасибі Вам, Наталя, велике", "Дівчатка, ви красуні, міцної дружби навіки! Жіночого щастя! Нескінченної краси! Нових натхнень! (Я прочитала коментарі... мирного неба всім всім. І... Наталочка, це правда, в Вас є геном сили і талант керівника. Можливо, Ви зробили б багато добра Україні на посаді депутата. Я вірю, що Ви зможете просувати дієві соціальні проекти. Країні зараз потрібні такі світлі і харизматичні люди", "Наташа, обожнюю вас за вашу відкритість і глибину", "Наталя, Вам дуже йде нова зачіска, прям мінус 10 років і розпущене волосся Вам в повсякденному житті теж більше йде, і без гриму гарненька" .

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter