Цього разу науковці дісталися і до священного для людства питання: в який час доби найкраще займатися сексом? І якщо ти думав, що відповідь на це питання – «в будь-який час», то ти не один, ми теж так думали. Виявилося, що з медичної точки зору ця відповідь неправильна.

Читайте також: Названо топ-5 лайфхаків для одночасного оргазму (18+)

Як пише MaximОnline, дослідження було замовлено англійською компанією, що виробляє вітаміни та харчові добавки. Науковці досліджували анкетні дані та медичні показники 1000 осіб, які ведуть активне статеве життя. Ось що з'ясувалося.

Кращий час для занять сексом – 7.45 ранку. Так-так, час, який ти проводиш, бігаючи по квартирі з криками: "Де, чорт візьми, мій другий смугастий носок?" А краще б займався сексом. І ось чому.

Читайте також: З точністю до секунди: жінки назвали точну тривалість ідеального сексу

Оскільки середній час пробудження серед опитаних припадав на 7 годин ранку (опитані явно не фрілансери), до 7.45 вони встигали остаточно прокинутися і були сповнені енергією. Викид в кров гормону ендорфіну – постійного супутника щасливого сексу – гарантував їм зниження кров'яного тиску і підвищення настрою на весь день.

Тобто ти будеш тим самим життєрадісним і ефективним співробітником, який так дратує своїх похмурих колег.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook