М'ясо є одним з найпопулярніших продуктів у багатьох людей. Якщо ви стежите за своїм здоров'ям, то потрібно звертати увагу не тільки на способи його приготування, але і на види.

Читайте також: Лікарі назвали продукти, які ідеальні для здоров'я печінки

Можна довго розмірковувати про те, яке м'ясо найкорисніше, так як різні його види мають різні переваги і недоліки. Вибирайте для себе те, що буде смакувати саме вам і буде мати найменшу калорійність, пише Сегодня.

Яка калорійність м'яса (на 100 грамів необробленого продукту):

яловичина 250 кал;

свинина 242,1 кал;

індичка (грудка без шкірки) 84 кал;

курка (філе без шкірки) 164 кал;

баранина 294 кал;

кролик 156 кал;

телятина 172,1 кал;

качка 337 кал.

До дієтичних сортів м'яса можна віднести: індичку, кролика, курку і телятину. А ось вживання свинини, качки або баранини варто обмежити.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter