За останню добу у Волинській області виявили 1 випадок COVID 19 (посмертно). Відтак, станом на 10.00 год. 31 березня на Волині зареєстровані 3 випадки коронавірусної інфекції. Про це повідомляє управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації у мережі.

Читайте також: У Луцьку помер лікар-анестезіолог Волинської обласної клінічної лікарні (фото)

Нагадаємо, що у лікаря-гінеколога Волинської обласної клінічної лікарні, який помер учора, 29 березня, в інфекційній лікарні, після смерті лабораторно підтвердили коронавірус

У Волинській ОДА зазначають, шо чоловік знаходився на лікуванні в інфекційній лікарні з діагнозом "пневмонія", почувався задовільно. Смерть настала внаслідок серцевого нападу.

Загалом, з підозрою на коронавірусну інфекцію в області є 10 осіб. Зразки біологічного матеріалу від даних осіб знаходяться на дослідженні у вірусологічній лабораторії ДУ "Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України".

Читайте також: В Україні зросла кількість хворих на коронавірус

Зазначимо, що за даними Центру громадського здоров’я, станом  на 10:00 31 березня в Україні 549 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 13 летальних (2 за останню добу), 8 пацієнтів одужало.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook