Не все у інтимній близькості може влаштовувати, навіть поруч з найбажанішою людиною. Чоловіки в опитуванні розповіли, що їх найбільше дратує під час сексу.

Читайте також: Лікар розповів, які хвороби виникають у чоловіків і жінок через життя без сексу

Однією з таких речей назвали пасивність партнерки, пише Elle. Їх дратує, коли жінка зовсім не проявляє ініціативу, а просто лежить в ліжку. Також неприйнятно, коли вона відволікається на дзвінки чи повідомлення, при цьому запитуючи в чоловіка, чи уже кінець. Вони під цим розуміють, що жінці зовсім не подобаються заняття любов'ю. Як наслідок, в чоловіка може виникнути депресія. Тому краще відверто з ним поговорити і розповісти, що подобається, а що ні.

Також їх дратує невпевненість жінки у собі. Секс не має бути віддачею лише одного з партнерів.

Чоловікам не подобається командирський тон, навіть для того, щоб він збагнув, як жінці принести задоволення. Не можна його скеровувати: поверни туди, сюди, зупинись. Все має бути ніжно і чуттєво. Звичайний шепіт на вушко покращить ситуацію.

Жертовність чоловіки вважають неприпустимою. Якщо оральний секс партнерці не до вподоби, то їй варто щиро і впевнено про це заявити. Ні в якому разі не робити з себе жертву і не обзиватися. Головне, дійти згоди, щоб усім було добре.

Деякі чоловіки в опитуванні зізнались, що не люблять недоглянутих жінок. Вони мають на увазі їхню любов до себе, а не зайві волосинки після депіляції. Якщо жінка себе любить і поважає, то буде стежити і доглядати за своїм тілом. Доглянутість тут дорівнює здоров'ю і блиску в очах. Якщо здорове волосся в дівчини, то абсолютно не важливо, яка його довжина. А якщо у неї здорове підтягнуте тіло, не важливо, XS вона носить або L.

Також іноді чоловікам не подобається, коли партнерка кусається.

Когось дратує, коли після сексу вона одразу переодягається в безформну піжаму з зайчиками і дивиться в телефон. Так чоловік сумнівається в реальності її оргазму.

Читайте також: Названо сім ознак сексуальної несумісності партнерів

Також чоловіків деколи бісить, коли жінка миє голову перед сном і лягає спати з мокрим волоссям. Через це простирадла сирі, подушка липне до щік.

Чоловіки вважають нерозумним, коли дівчина вдає свою досвідченість і фатальність, використовує брудні слівця в листуванні і під час прелюдії. Але під час сексу стає зрозуміло, що то був обман.

Є й ті, хто не любить надмірні старання жінки у ліжку. Чоловікам здається, що таким чином вона показує сумніви у партнері.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook