Існує безліч підтверджень того, що весела вдача робить вас бажанішим, особливо, якщо ви – чоловік.

Читайте також: Визначили головну причину смерті у 2018 році

Про це у своїй колонці для видання The Conversation пише відомий психолог Джил Грінграсс, передає Сегодня Lifestyle.

Експерт розповідає, що серед 3 тисяч пар з 5 країн і чоловіки, й жінки виявилися щасливішими у стосунках з веселим партнером. Але дружини оцінювали почуття гумору як важливу умову для щасливого шлюбу частіше, ніж чоловіки. При цьому цікаво, що і чоловіки, й жінки вважали, що саме чоловік – головний гуморист в сім'ї. Майже всі пари зазначили, що гумор позитивно позначається на їхньому шлюбі.

Якщо заглибитися в питання сексуального задоволення, то виявляється наступна тенденція. Дівчата з партнерами-гумористами відчувають оргазми частіше і сильніше, порівняно з дружинами не таких веселих партнерів. Вони також частіше ініціюють секс і, в цілому, більше ним займаються. Але такі тенденції не виявляються у жінок з хорошим почуттям гумору.

Читайте також: Чому зникає секс: українців шокували новою статистикою

Подібні результати наголошують на відмінності між ставленням до сексу у жінок й чоловіків. Ціна репродукції для жінок висока (вагітність, грудне вигодовування, короткий період фертильності), і це робить їх більш вибірковими. Чоловік з хорошим почуттям гумору демонструє свій інтелект, винахідливість, дружелюбність – ці якості важливі в усіх відношеннях, особливо романтичних, і більше цінуються саме жінками.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter