Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 3 вересня 4 години ранку на 195 км автодороги Н-24 Миколаїв – Вознесенськ – Благовіщенське, біля селища Зайве, що на Миколаївщині.

Читайте також: Моторошна ДТП забрала життя 2 осіб, ще 4 – у лікарні (фото)

В Управлінні патрульної поліції Миколаївської областіповідомили, що пасажирський автобус "Mercedes-Benz" врізався в  патрульний "Toyota Prius", що йшов попереду, пише "ФАКТИ".

Обидва автомобілі рухалися по правій смузі. При цьому водій автобуса проігнорував вимоги правил і не витримав дистанцію. Від удару патрульну машину відкинуло на узбіччя, де вона збила дорожній знак і, з'їхавши в кювет, врізалася в дерево.

Як виявилося, 50-річний водій автобуса здійснював перевезення відпочиваючих за маршрутом "Київ – Залізний порт". Дозвільних документів на нерегулярні пасажирські перевезення у нього не виявилося.

На місце викликали співробітників Управління Укртрансбезпеки.

Читайте також: На волинській трасі фура ледве не знесла з дороги мікроавтобус з п'ятьма дітьми всередині

На водія був складено адмінпротоколи за те, що у нього не було змінника (при перевезеннях пасажирів на відстань понад 500 км повинні працювати два водія), і за порушення, що спричинило таран поліцейських – по 124-й статті адміністративного кодексу (порушення, що спричинило пошкодження транспортного засобу).

Водієві загрожує штраф або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

На щастя, в ДТП ніхто не постраждав. Водій пояснив патрульним, що під час руху просто не помітив автомобіль поліції. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook