У програмі "Ранок з Україною", яка виходить по буднях о 6:30 на каналі "Україна", шоумен Володимир Остапчук розповів, чому не вважає розлучення трагедією і як зараз спілкується з матір'ю своїх дітей, а також прокоментував ажіотаж навколо своєї персони через розрив з колишньою дружиною.

Читайте також: Володимир Остапчук заінтригував фото з ймовірною коханою

Багато користувачів у мережі засуджують Остапчука, мовляв, він намагається хайпанути на сімейній трагедії. Та шоумен іншої думки.

Та допитливі українці працюють краще за будь–якого детектива. У ЗМІ вже давно обговорюють, що жіноча рука на фото, яке опублікував Остапчук у своєму Інстаграмі, належить його новій пасії. Звати її Христина, їй 33 роки, і вона працює нотаріусом. Та коментувати це Володимир не хоче. Та й що більше мовчить – то більше ажіотажу навколо його персони.

"Я завжди думав, що стану популярним, наприклад, завдяки ранковому шоу на каналі "Україна" або тим, що провів Євробачення. Ні. Я став популярним завдяки тому, що вся країна дізналася про розлучення", – вразив зізнанням шоумен.

Колишня дружина Володимира – Олена Войченко – на всю країну розповіла про зради Остапчука. Раніше в інтерв’ю програмі "Зірковий шлях" вона не змовчала про його обман, приниження і маніпуляції.

"Ми нормально спілкуємось, я буваю у діток, – переконує Остапчук в ефірі "Ранку з Україною". – Ми намагаємось у будь–якому випадку дійти згоди, тому що в нас дітки і я їх дуже люблю. Намагаюсь бути гарним татом, тому нам все одно доводиться йти на компроміси. Зрозуміло, що не все так гладко".

Читайте також: У родині Сергія Бабкіна сталося горе: перші подробиці (фото)

Ведуча Марія Мельник відверто запитала у чоловіка, чи платить він аліменти, однак відповідати на це питання Володимир не захотів.

"Ми не говоримо на цю тему", – заявив Остапчук в ефірі каналу "Україна". Та Марія Мельник додала, що люди обговорюють це питання, на що шоумен відповів: "Нехай обговорюють. Мені дуже приємно, що людям цікаве моє особисте життя".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook