Судова тяганина між ректором Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігорем Коцаном та його колишньою дружиною Наталією Коцан досі триває. 

Читайте також: Магістри лесиного вишу отримали дипломи

Судові розбирання між ректором СНУ Ігорем Коцаном та його колишньою дружиною Наталією Коцан тривають не один рік. Ще у вересні 2016 року Ігор Коцан у Шацькому районному суді довів, що попри розлучення він продовжував жити та вести спільний побут з першою дружиною. Оплачував навчання сина, комунальні послуги та організовував ремонт у квартирі. В результаті ректор відсудив у колишньої дружини половину земельної частки в селі Мельники та в селі Липини. Разом із тим суд віддав йому й половину дачі та приватного будинку, розташованих за вказаними адресами.

Варто зазначити, що рішення у цій справі виносила уже колишній суддя Шацького райсуду Наталія Сушик. Декілька місяців тому Вища рада правосуддя відсторонила її від роботи, через підозру в отриманні хабаря. Зараз же, Наталія Коцан звернулась до Луцького міськрайонного суду, оскільки, з її слів колишній чоловік не сплачує комунальні платежі з січня цього року. Хоча й проживає у будинку разом із сім’єю.

Ні Ігор Коцан, ні його представник до суду так і не з’явились. Натомість надійшло клопотання із проханням перенести судове засідання у зв’язку із тим, що Ігор Коцан перебуває за кордоном, в Анкарі. Судове засідання перенесли на 6 грудня.

Читайте також: Для молодих науковців пропонують започаткувати премію Волинської облради

Сам Ігор Коцан є далеко не бідною людиною. Земельні ділянки у Луцькому та Шацькому районах, 900 тисяч готівкою, будинки у спільній власності та понад 450 тисяч гривень зарплати за рік задекларував ректор. Також із 2012 року він володіє легковим автомобілем Mersedes-Benz E 320. В 2016 році ректор вказував, що користується автомобілем ЛЕКСУС 470, який належить Володимиру Бухвалу. 

Детальніше в сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter