Як повідомляє японський ресурс Makotakara, який в минулому не раз ділився вірною інформацією про майбутні продукти Apple, компанія збирається в цьому році представити нове кольорове виконання iPhone X. Стверджується, що станеться це в третьому кварталі, причому в Apple таким кроком нібито хочуть простимулювати продажі всієї серії iPhone.

Читайте також: IBM створила найменший комп’ютер у світі

Новий колір може до певної міри підвищити інтерес у покупців, але все ж основним фактором продажу iPhone X залишається ціна – в США вартість апарату починається з $ 1000, тоді як більш дорогий варіант обходиться в $ 1150.

Apple продає iPhone X в двох кольорах – темно сірому та сріблястому, але найближчим часом ми можемо побачити і третє забарвлення.

Раніше зазначалось, що Apple готує золотисте виконання iPhone X, тому що iPhon 8 і iPhone 8 Plus 2017 року мають такий варіант.

У свою чергу, інформатор OneLeaks написав у своєму Twitter-акаунті про те, що iPhone 2018 року, як і багато продуктів Apple отримають обмежені варіанти в насиченому червоному – він символізує заклик боротьби зі СНІДом. Втім, навряд чи Makotakara говорить про цей колір.

Також очікується, що iPhone X отримає оновлення в цьому році – буде випущена більш габаритна модель Plus з діагоналлю OLED-дисплея 6,5 дюймів. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter