У четвер, 17 вересня, о 14:00 за київським часом настане новолуння. Цей день укладачі гороскопів називають складним, особливо для нових починань.

Читайте також: Що не можна робити на Домни Доброродної: прикмети і свята 16 вересня

Як повідомляє відомий астролог Влад Росс, в день вересневого новолуння краще присвятити побудові графіка на місяць і планування майбутнього. Про це він розповів у коментарі виданню "Главред".

Що не можна робити на новолуння 17 вересня

Астролог також попередив, що 17 вересня буде складним днем для нових починань, в день новолуння не варто починати довгострокові підприємства і не варто проводити важливі зустрічі.

Відрядження і поїздки рекомендується відкласти, спілкування з начальством і колегами може не складатися. Є ризик нарватися на сварку з близькими, бо емоційний фон нестабільний.

Особливо дбайливо слід поставитися до свого здоров'я. Краще відмовитися від фізичних навантажень і відвідування людних місць.

Читайте також: Синоптики попередили про перші заморозки в Україні

Однак триватиме ця фаза не більше ніж добу, 18 вересня настане сприятливіший час – зростаючий Місяць. Можна буде повернутися до задуманих планів, сил і енергії буде більше.

Що можна робити на новолуння

  • На новолуння сприятливо займатися очищенням організму, наприклад, влаштувати розвантажувальний день або одноденне голодування з рясним питвом.

  • В період молодого місяця добре позбуватися шкідливих звичок – цей процес пройде легше, ніж у звичайні дні.

  • Сприятливо в молодика займатися творчістю і самоосвітою, можна піти на курси, відвідати майстер-класи та створити шедевр мистецтва.

  • У новолуння добре змити з себе весь негатив: прийміть контрастний душ або побудьте якийсь час в проточній воді.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook