У Китаї очевидці зняли відео, на якому собака сидить на узбіччі та чекає на свою власницю. Вона загинула у ДТП три місяці тому. Пса прозвали "новим Хатіко".

Читайте також: Український Хатіко: собака уже рік чекає своїх господарів на узбіччі, де вони його викинули (відео)

Про це повідомляє ABC News. 

У місті Хух-Хото собаку поряд із дорогою бачать з початку серпня. Він сидить поряд із місцем, де загинула його господиня. Люди, які живуть неподалік і бачать чотирилапого кожного дня, намагалися нагодувати його. Незнайомці лякають пса, тому він тікає від них, але згодом повертається на місце. 

"Вже майже три місяці, як він з'явився. Собака завжди тут, чи світить сонце, чи ллє дощ. Це дуже зворушливо", – розповів таксист Го Сіньхуа.

Читайте також: "Не було б так смішно, якби не було так сумно": волиняни зняли свою версію кліпу на пісню гурту KAZKA "Плакала"

Відео з "китайським Хатіко" набрало більше шести млн переглядів у соціальних мережах. Користувачі зізнаються, що вірний пес дуже розчулив їх. 

Волонтери із зоозахисної організації шукають родичів, щоб вони забрали собаку до настання холодів. Якщо вони відмовляться, йому знайдуть нових господарів. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter