Минулоріч у місті за півтора мільйона гривень відремонтували дороги, а нині вона розповзлася і вкрилася вибоїнами. Мешканці мікрорайону на окраїні міста зібралися, аби їх влада таки почула та поремонтувала вулиці. Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Читайте також: Волинські медики показали, як виглядає «пожертва» горе-благодійника

В одному з мікрорайонів міста Ковель жителі майже десятка вулиць не дочекаються допоки влада визнає та виправить помилки. Люди довго просили поремонтувати дорогу, а коли роботу було зроблено схопились за голову. З бюджету міста на ремонтні роботи виділили 1,5 мільйона гривень, у 2016 році ремонт завершили, але у зв’язку з тим, що підрядники не дотримали норм та на всьому економили, асфальт почав тріщати по швах. Незважаючи на скарги жителів влада не реагувала.

Не звернув увагу на проблеми ковельчан і народний депутат від округу Степан Івахів. Скарги людей непоодинокі, особливо турбує їх відсутність нормального доїзду, тротуарів, освітлення через що люди травмуються, а особливо бояться за дітей, яких цією вулицею водять в дитсадок.

Ковельчани констатують, якщо їхня влада не бачить проблем у своєму місті, але все ж таки мають надію, що проблема вирішиться.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook