Доки будують міст на Львів, з Луцька люди добираються до обласних центрів хто як може.

Читайте також: Замість обваленого мосту на трасі «Львів-Луцьк» почнуть будувати тимчасовий (відео)

Зокрема, службою автомобільних доріг Львівської області було розроблено схему об’їзду зруйнованого мосту у селі Гайок на дорозі Н-17 «Львів-Радехів-Луцьк»,  пише ІА Конкурент.

Для легкових автомобілів, автобусів та вантажівок розробили дві окремі схеми об’їзду аварійної ділянки дороги.

Автомобілі масою менш як 5 тонн об'їжджатимуть аварійну ділянку траси «Львів- Радехів-Луцьк» через Червоноград, Великі Мости, Добротвір. Протяжність цього об’їзду становить 78,9 км, що на 54 км довше ніж пряма дорога зі Львова у Луцьк.

Вантажні автомобілі об’їжджатимуть міст у селі Гайок через Малі Підліски, Буськ, Лопатин до Радехова. Протяжність об’їзду становить 103 км, а це на 31 км довше прямої дороги.

Читайте також: Прогнилий міст, який обвалився на трасі «Луцьк-Львів», за часів Порошенка урочисто відкрили після псевдоремонту (відео)

Через тимчасовий міст через річку Західний Буг до села Гайок проїхати на авто досі не можна. Перед самим мостом встановлені бетонні обмежувачі і надалі рух можна продовжити або пішки, або на велосипеді.

Якщо ж їхати маршруткою «Львів-Радехів» , що прямує з Луцька, то доведеться висаджуватися і переходити міст, а потім пересідати в інший автобус, що вже чекає по той бік мосту. Цікаво, що така незвична послуга входить у квиток маршруту.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook