Український прикордонник Ігор Шарун, який образив воїнів Збройних сил України в соціальній мережі ТікТок, перепросив за свій вчинок. На своїй сторінці в Facebook він опублікував допис, у якому назвав свої дії необдуманими й ганебними.

Читайте також: Волинського митника визнали винним за зберігання у польському банку сотні тисяч доларів

Зазначимо, що Ігор Шарун родом з Львівської області, але на сьогодні є військовослужбовцем ДПС України у Волинській області.

Шарун зазначив, що наразі він проходить військову службу в лавах Державної прикордонної служби України, тому йому подвійно соромно.

"Я прошу вибачення у всіх захисників України! Жодних думок про будь-яке насміхання з армії України я не мав та не маю. Я свідомо обирав для себе шлях захисту України й залишаюся патріотом нашої Батьківщини. Мені дійсно прикро, що під час користування однією з соціальних мереж поширив вкрай недоречне відео, в якому йшлося про армію України. Ще раз прошу вибачення у своїх побратимів та кожного, хто захищає нашу країну, за цю ситуацію. Слава Україні!", – перепросив Шарун.

Читайте також: Повідомили деталі обшуків на митному посту "Луцьк"

Нагадаємо, що прикордонник порівняв на відео в ТікТок воїнів Збройних сил України зі свинями. Ролик набрав більше сотні тисяч переглядів, тисячі лайків, а громадяни РФ активно його репостять.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook