Дружина Віктора Медведчука продовжує знімати сюжети свого фільму «Прочанка». На цей раз "благодійниця" стала хрещеною матір'ю українського боксера-професіонала В'ячеслава Узєлкова. Хрещення відбулось у Святогірському Успенському Зимненському монастиру, що розташований у селі Зимне Волинської області та перебуває в користуванні УПЦ МП.

Читайте також: Інформаційна війна: Усик зробив гучну заяву про скандальний фільм Марченко

Про це йдеться в новому випуску документального фільму.

Марченко повідомила, що її знайомі після виходу фільму просять взяти їх в святі місця. Так сталося і зі спортсменом В'ячеславом Узєлковим, у якого в житті пішла чорна смуга.

«Її зараз, мабуть, переживає і мій давній друг, боксер В'ячеслав Узєлков. Я зрозуміла, що з ним відбувається щось недобре, коли він попросив взяти його в Зимне», − розповіла Оксана Марченко.

Сам боксер розповів, що його сім'я розпалася, він втратив дружину і сина, почалися проблеми зі здоров'ям і в кар'єрі.

«Я − це оболонка, яка в середині повністю розвалюється. Всі мої спроби повернути сім'ю закінчуються, як, знаєш, хвилі б'ються об скелі. Моя колишня дружина заблокувала всі мої телефони. І зараз мене вже мій син заблокував, я навіть не можу «набрати сина». Це мене вбиває, тому що я жив заради сім'ї та дітей. І я не міг поділитися ні з ким. Ти перша, хто це знає. Останні декілька років, я тобі кажу чесно, я боюся виїжджати вночі на машині, тому що у мене якесь відчуття, що я не проживу довго», - розповів у фільмі Узєлков..

Після важких подій в житті він попросив Марченко стати його хрещеною матір'ю і вона погодилася. Кума Путіна повідомила, що після хрещення спортсмен змінився і став іншою людиною.

«Перед нами − абсолютно нова людина. Безгрішний, чистий. Господь йому все простив. За широкою спиною мого друга тепер завжди незримо стоїть ангел-хранитель. Сьогодні Слава зробив лише перший крок. Попереду ще довга дорога довжиною в життя», − сказала Марченко.

Читайте також: Сповідав у церкві на Волині: намісник Лаври зізнався, що не здав міліції серійного маніяка Онопрієнка


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook