Колишній народний депутат Олег Барна потрапив у скандал у День Незалежності. Він прийшов на Марш Захисників України увішаний нагородами як учасник бойових дій. Однак люди помітили незваного "гостя" і вступили з ним в гарячу перепалку.

Читайте також: Скандальний нардеп від БПП заявив, що українцям треба "їсти лайно"

Відеоролик зі спілкуванням Барни з атовцями розмістив у Facebook Alexander Pochynok.

Ветерани почали допитуватися у нього, де він безпосередньо брав участь у бойових діях. На що Барна запропонував відвезти їх до Станиці Луганської, де б ті змогли переконатися, побачивши документи.

"Приїхали на один день, і отримали УБД, а ви мені розповідаєте", – відрізав Барні учасник війни на Сході.

Причому Барна навіть не зміг назвати позивний свого командира, назву позиції, де він брав участь в бойових діях.

"Професійний популіст, провокатор та корупціонер Барна нап‘ялив форму і хотів примазатись до бойових захисників України Добровольців, але не зміг відповісти на запитання, де саме брав участь у бойових діях, в результаті був вигнаний із коробки бойовими! Слава Україні та ганьба такій мерзоті!" – підписане відео.

Читайте також: Як одружений одіозний депутат від БПП обирає собі юних помічниць-коханок

Українці залишили десятки коментарів під відео, вони обурюються нахабністю колишнього урядовця.

"А інваліда війни Барна отримав за зіткнення з трамваєм! Шкода, вага якої близько 1 тонни вибила 20-ти тонний трамвай з рейок! Це в якому стані потрібно бути, щоб таке вчудити?; Я так люблю такі прямі розмови і петляння Барни – то 99 левел! Гарно упакували шпіца в ср*ку; І медалі начепив. Вже і у нас ряжені з'явилися!" – пишуть українці.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook