У столиці працює кафе Sex.Ed.Coffee, де відвідувачам подають каву офіціантки без білизни. Груди прикривають спеціальними наліпками. В закладі дві дівчини працюють оголеними. Шукають ще й чоловіка, який би згодився приносити каву без сорочки.

Читайте також: Анна Седокова у прозорій сукні забула про нижню білизну

"Особливих вимог до дівчат не було. Взагалі не планувалась така концепція, – розповідає Gazeta.ua засновниця закладу Юліана Толкачьова. – Я сексолог, хотіла відкрити музей-кафе, де б із можна було поговорити про секс, де люди б могли дізнатися чогось нового, відпустити свої страхи. До нас прийшла працювати одна дівчинка-танцівниця. Спочатку навчилась готувати каву, згодом стала офіціанткою. В якийсь момент їй стало нудно і вона вирішила роздягтися. Ми були не проти"

Наталі Косарева, почала оголятися для відвідувачів по вівторках. Інша офіціантка вирішила підтримати колегу. В цей день сексолог влаштовує зустрічі і говорить з клієнтами на відверті теми сексу.

"Помітила, що люди стидаються говорити на тему сексу. Часто сексуальні проблеми стають причиною розриву сімей, але варто трошки змінити свій принцип і все буде добре. Тому наша ціль допомагати людям вирішити сексуальні проблеми", – каже Толкачьова.

Читайте також: Каменських в Юрмалі приголомшила зовнішнім виглядом (ФОТО)

В закладі шукають і оголеного офіціанта, але поки такого не знайшли. До чоловіків вимоги вищі, бо потрібно, щоб він вражав своїм торсом. Там мають бути накачані кубики пресу та гарна шкіра.

"Офіціанткам за такий стиль одягу не доплачуємо, але знаю, що дівчата мають гарні чайові. Вони дуже багато спілкуються з відвідувачами, жартують і дарують позитивний настрій", – впевнена власниця.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter